Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,4
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,6
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,3
Beoordelingen
    Gea
    nl
    9,6
    19 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jack
    nl
    10
    28 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rene
    nl
    9,2
    3 december 2017
    prima locatie vlak bij centrum en reuring
    Gunther
    nl
    9,6
    18 augustus 2017
    Geen ruimte om buiten te zitten.
    Heel ruim, prima locatie.
    theodorus
    de
    10
    5 augustus 2017
    een bezoek meer dan waard
    helemaal niets.
    wat een leuke man is Ronny. je voelt je meteen thuis en ook het hotel is heel gegellig
    Jeroen
    nl
    9,2
    3 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mieneke
    nl
    10
    27 april 2017
    Niets
    De inrichting , de zeer aardige eigenaar, de ligging
    A.C.
    nl
    8,3
    29 maart 2017
    Hamburg - van harte aanbevolen!
    De Reeperbahn verandert 's avonds in een felverlichte kermisattractie met bijbehorend kabaal; zodra je even links of rechts afslaat ben je meteen uit de drukte en kun je in alle rust genieten van de gezelligheid van Hamburg.
    Goed verzorgde, kleinschalige accommodatie midden in het bruisende centrum van Hamburg. Op loopafstand van de Elbe, openbaar vervoer en leuke adresjes om te eten, te drinken en te winkelen. Ronny is een ontspannen en charmante gastheer die zijn uiterste best doet het de gasten naar de zin te maken.
    Jennifer
    nl
    8,3
    16 februari 2017
    Ronnie is een geweldige gastheer met oog voor details. Een leuke plek waar je je kan laten verrassen
    Sonja
    nl
    8,3
    31 december 2016
    Geweldige locatie
    Er ging een raar "bedorven" geurtje in de slaapkamer en de laatste dag was de badkamer verstopt.
    Locatie en charmante eigenaar. Parkeren onder het gebouw mogelijk. De flamboyante inrichting is helemaal top.
    gaston
    be
    10
    19 september 2016
    prima
    niets
    de ligging
    Noriko
    nl
    7,5
    15 september 2016
    De ingang is moeilijk te vinden. Ik wist niet dat eerst ik naar de bar moest.
    De locatie.
    Florence0o
    nl
    7,5
    23 augustus 2016
    Zoek van te voren even op waar dit hotel ligt..
    Bijzondere en positieve ervaring
    Marin1966
    nl
    10
    28 juli 2016
    Beslist voor herhaling vatbaar...!!
    Ons raam had matglas, dus naar buiten kijken zat er niet in. Maar aan de andere kant: naar binnen kijken dus ook niet... :-))
    Hartelijke, ongedwongen ontvangst door Ronny. De sfeervolle kamer was picobello in orde, klein, maar zeer efficiënt ingedeeld, en zeer proper. Ligging pal naast een S/U-bahn station was voor ons beslist een grote pré (omdat we niet in de eerste plaats kwamen voor het vertier aan de Reeperbahn).
    Marijke
    nl
    9,2
    31 maart 2016
    Om nooit te vergeten!
    Ik heb nog nooit zoiets bijzonders gezien. De hele sfeer is geweldig, de eigenaar die zo lief en zo zorgzaam is, de verzorging van de kamers, het heerlijke bed en de schone kamer. Ik ben nog sprakeloos!
Sluiten